Πληροφορίες και Πολιτικές

Πληροφορίες και Πολιτικές του ξενοδοχείου

Άφιξη: Η ώρα άφιξης σας στο δωμάτιο είναι 14:00. Πάντα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το δωμάτιο σας να είναι έτοιμο κατά την άφιξη σας, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε την ώρα της αναμενόμενης άφιξης σας. Εάν το δωμάτιο σας δεν είναι έτοιμο όταν φτάσετε μπορείτε  να αποθηκεύσετε δωρεάν στο χώρο υποδοχής τις βαλίτσες σας μέχρι να το ετοιμάσουμε ώστε να εξερευνήσετε την παραλία και την γύρω περιοχή ή να απολαύσετε τον καφέ σας ή αναψυκτικό στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Αναχώρηση: Η ώρα που θα πρέπει να αναχωρήσετε από το δωμάτιο είναι το αργότερο στις 12:00 το μεσημέρι.  Όπως και στην άφιξη σας θα χαρούμε να αποθηκεύσουμε δωρεάν τις βαλίτσες σας για όση ώρα επιθυμείτε.

Πρωινό: Το πρωινό σερβίρετε στην βεράντα του Μπαρ του ξενοδοχείου από τις 07:00 μέχρι τις 10:00.

Καθαρισμός δωματίων: Τα δωμάτια καθαρίζονται κάθε μέρα από τις 9:00 μέχρι τις 13:30.  Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον μειώνοντας την κατανάλωση νερού και ενέργειας ενημερώνοντας μας για την συχνότητα που επιθυμείτε να αλλάζουμε τις πετσέτες σας. Επιλέξετε εάν οι πετσέτες αλλάζονται καθημερινά, κάθε λίγες μέρες ή όποτε μας το ζητήσετε. Τα σεντόνια αλλάζονται κάθε τρία βράδια.

Κρατήσεις: Για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας θα πρέπει να προπληρωθεί τουλάχιστον το 30% του συνολικού κόστους της διαμονής σας. Το ακριβές ποσό και οδηγίες για την κατάθεση του  σας δίνονται όταν πραγματοποιήσετε την κράτηση. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στο λογαριασμό μας και το ποσό θα πρέπει να ισοδυναμεί τουλάχιστον με το αντίτιμο ενοικίου μιας βραδιάς. Διατηρείται το δικαίωμα να ζητηθεί η εξόφληση του συνολικού ποσού της κράτησης πριν ή κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Κάπνισμα: Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλα τα δωμάτια και σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Επίσης απαγορεύεται στους εξωτερικούς χώρους του Μπαρ κατά την ώρα σερβιρίσματος του πρωινού.

Πολιτική Ακυρώσεων/Αλλαγών: Για ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν  30 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης επιστρέφεται το 100% της προκαταβολής. Για ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 21 έως 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης επιστρέφεται το 50% της προκαταβολής. Για ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 20 ημέρες εως την ημερομηνία άφιξης δεν θα υπάρχει επιστροφή και  θα κρατείται το 100% της καταβληθείσας προκαταβολής. Την ημερομηνία άφιξης  χρεώνονται στον πελάτη όλες οι διανυκτερεύσεις για τις οποίες έχει πραγματοποιήσει  κράτηση, μη λαμβάνοντας υπόψη τυχόν καθυστερημένη άφιξη ή πρόωρης αναχώρησης του. Σε περίπτωση μη εμφάνισης στην προσυμφωνημένη ημερομηνία άφιξης το δωμάτιο θα αποδεσμεύεται προς ενοικίαση την επόμενη μέρα.

Λοιποί Φόροι: Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση 1,50€ ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσυμφωνημένη τιμή του δωματίου, χρεώνεται για κάθε δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.  Με βάση την Ελληνική νομοθεσία ο φόρος προστίθεται στην προ συμφωνηθείσα τιμή και καταβάλλεται από τον πελάτη κατά την αναχώρηση του.

Κατοικίδια: Τα κατοικίδια επιτρέπονται MONO κατόπιν συνεννόησης.

ESPA